UEFA EURO 2024 FORCA SHQIPERI ETNIKE

Krijimi i Bluzës Kuq e Zi: Një Version Modern i Flamurit Shqiptar për Kampionatin Europian të Futbollit 2024

Krijimi i Bluzës Kuq e Zi: Një Version Modern i Flamurit Shqiptar për Kampionatin Europian të Futbollit 2024
Përshëndetje, tifozë të dashur të kombëtares nga te gjitha trojet shqiptare!

Me qëllim që të përjetojmë në mënyrë më intensive dhe të shfaqim përkushtimin tonë ndaj kombëtares në Kampionatin Europian të Futbollit në Gjermani në qershor 2024, ne kemi krijuar një bluzë të veçantë, e cila përfaqëson një version modern të flamurit shqiptar.

Konceptimi dhe krijimi i kësaj bluze ka qenë një udhëtim emocionues, i cili është realizuar në bashkëpunim të ngushtë me artistë të talentuar nga Rumania dhe Spanja. Le të hedhim një vështrim më të afërt në procesin dhe detajet e bluzës së re "Kuq e Zi".

Koncepti dhe Krijimi

Fillimisht, ideja për të krijuar një bluzë të veçantë për tifozët e kombëtares shqiptare lindi nga dëshira për të shprehur përkushtimin tonë ndaj skuadrës sonë kombëtare në mënyra kreative dhe unike. Për këtë qëllim, u zgjodh të paraqitej një version modern dhe interpretim artistik i flamurit shqiptar në formën e një bluze futbolli.

Dizajni i Bluzës

Në bluzën tonë të re, ngjyrat kryesore janë kuqja dhe e zeza, simbole tradicionale të flamurit shqiptar. Megjithatë, në vend të një përshtatjeje tradicionale, kemi integruar një shqiponjë dykrenare, e cila duket sikur po perqafon me flatrat e saj personin që e vesh bluzën. Kjo shqiponjë simbolizon unitetin, forcën dhe përkushtimin e kombëtares sonë.

Krijuesit

Konceptin fillestar të kësaj bluze e ka bërë një artiste e talentuar nga Rumania, Raluka Paskulescu. Ajo ka pasur një qasje të jashtëzakonshme dhe një imagjinatë të pasur në krijimin e dizajnit fillestar në letër.

Ndërsa, dizajnin dixhital të bluzës e ka realizuar një artist i shkëlqyer nga Spanja, Gabriel Ramirez (@rame_4d). Përmes aftësive të tij të dizajnit dixhital, ai ka përfunduar dhe rafinuar vizionin e Ralukes për bluzën, duke krijuar një produkt final tërheqës dhe unik.

Përfundim

Bluza "Kuq e Zi" përfaqëson jo vetëm një mënyrë për tifozët e kombëtares shqiptare për të shprehur përkushtimin e tyre ndaj skuadrës së tyre të zemrës, por gjithashtu është një shprehje e artit dhe kulturës së vendit tonë. Për ne, ky nuk është vetëm një veshje, por një simbol i bashkimit dhe krenarisë për identitetin tonë kombëtar.

Kështu që, le të veshim këtë bluzë me krenari dhe të mbështesim kombëtaren tonë me zemër dhe pasion në çdo ndeshje të Kampionatit Europian të Futbollit 2024 në Gjermani!

Faleminderit për lexim dhe mbështetje!
Nese deshiron te shikosh bluzen
[SHTYP KETU]

Të gjitha të mirat.

 

Customer Support Luni - Duminică: 8:00 - 23:00

+40728086745 +355692520833 info@balkanbuy.ro

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!